Yhteystiedot

ESSI Kiertokassit valmistetaan Amerplastin kassitehtaalla Tampereella. Amerplast vastaa verkkosivustosta ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi tuotteeseen tai verkkosivustoon liittyen. Rinki-ekopisteverkostoon ja lajitteluun liittyvissä kysymyksissä pyydämme kääntymään Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n puoleen >>

 

Amerplast Oy
Vestonkatu 24, PL 33
33731 Tampere

info@amerplast.com
Puh. +358 10 214 200
Fax. +358 10 214 2241

www.amerplast.com

 

Tietosuojalauseke


Verkkosivuston tarjoaa Amerplast Oy (“Amerplast”). Tietosuojalausekkeessa käytetyt ilmaisut "me", "meitä", "meidän" jne. tarkoittavat Amerplastia ja samaan konserniin kuuluvia yhtiöitä. Ilmaisut “sinä”, “sinun” jne. tarkoittavat sinua verkkosivuston käyttäjänä riippumatta siitä, oletko rekisteröitynyt verkkosivustolla vai et. Lue tämä verkkosivuston tietosuojalauseke huolellisesti, ja älä käytä sivustoa, jos et hyväksy kaikkia tässä kuvailtuja toimintatapoja.


Tiedämme, että henkilötietosi ovat sinulle tärkeitä, ja ne ovat tärkeitä myös meille. Siksi käsittelemme henkilötietoja huolellisesti ja järkevästi. Amerplast tunnetaan laadukkaista tuotteistaan ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan, ja sen lisäksi olemme myös sitoutuneet suojamaan yksityisyyttäsi verkossa. Tässä verkkosivuston tietosuojalausekkeessa esitellään henkilötietojesi keräämistä, käsittelyä ja käyttöä vieraillessasi verkkosivustollamme.

 

Tiivistelmä tietosuojalausekkeesta

  • Olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. Luottamuksesi on meille tärkeää.
  • Käytämme dataa verkkosivuston liikenteen seurantaan.
  • Käsittelemme kaikkea henkilötietodataa Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 (yleinen tietosuoja-asetus) mukaisesti.

 

Sisältö

1.    Mitä henkilötiedot ovat?
2.    Kuka vastaa henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä?
3.    Mitä teemme henkilötiedoillasi?
4.    Millaisia henkilötietoja keräämme, käsittelemme ja käytämme?
5.    Käytetäänkö verkkosivustolla evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita?  
6.    Miksi ja kenen kanssa jaamme henkilötietoja?
7.    Siirretäänkö henkilötietoja ulkomaille?
8.    Mitä muuta teemme suojataksemme henkilötietosi?  
9.    Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?
10.    Linkit muille verkkosivustoille
11.    Miten verkkosivuston tietosuojalausekkeen muutoksista tiedotetaan?
12.    Yhteystiedot


1. Mitä henkilötiedot ovat?

Tässä käytetty ilmaisu “henkilötiedot” tarkoittaa mitä tahansa sinuun verkkosivustomme käyttäjänä liittyvää tietoa riippumatta siitä, oletko itse ilmoittanut kyseiset tiedot, onko ne kerätty sinulta tai saatu muulla tavoin.

 

2. Kuka vastaa henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä?

Verkkosivuston tarjoajana Amerplast on kaikkien sinusta säilyttämiemme, keräämiemme, käsittelemiemme ja toimestasi tapahtuvaan verkkosivuston käyttöön liittyen tai muulla tavoin hankkimiemme henkilötietojen vastuullinen rekisterinpitäjä.

 

3. Mitä teemme henkilötiedoillasi?

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi vain seuraaviin tarkoituksiin:

  • Hallinnoidaksemme, käyttääksemme, ylläpitääksemme ja kehittääksemme verkkosivustoa;
  • Voidaksemme kehittää verkkosivustoa, markkinointiamme, tuotteita ja palvelua ja tehdäksemme niistä yksilöllisempiä; 
  • Tarjotaksemme tietoa sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista erilaisten markkinointikanavien kautta, kuten esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, verkkomainonnan sekä hakukonemainonnan avulla;
  • Hallinnoidaksemme tutkimusten tai myynnin edistämiseen liittyvää toimintaa ja tapahtumia; 
  • Lakisääteisten vaatimusten noudattamista, verkkosivuston laittoman käytön estämistä, riitojen ratkaisua ja sopimusten täytäntöönpanoa varten; 
  • Muihin erikseen hyväksymiisi tarkoituksiin ja muilla lain sallimilla tavoilla.

Vain rajallisella määrällä Amerplastin työntekijöitä on pääsy henkilötietoihisi yllä mainituissa tarkoituksissa.

 

4. Millaisia henkilötietoja keräämme, käsittelemme ja käytämme?

Verkkosivuston käyttöön liittyen keräämämme, käsittelemämme ja käyttämämme henkilötiedot koostuvat aktiivisesti keräämistämme tiedoista silloin, kun käytät sivustoamme

Henkilötietoja, joita keräämme: 

  • IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selaimen tyyppi, versio ja asetukset, internetyhteyden palveluntarjoajan nimi ja muut laitteistoon ja yhteyteen liittyvät tiedot, joita tarvitaan laitetyypin määritykseen, yhteyden muodostamiseen verkkosivustolle, tietojenvaihdon mahdollistamiseen sinun ja laitteen välillä ja verkkosivuston tarkoituksenmukaisen käytön varmistamiseen;
  • Sen verkkosivuston URL- ja IP-osoitteet, jolta saavuit tai sinut ohjattiin verkkosivustollemme, myös päivämäärä ja kellonaika;
  • Verkkosivustollamme aukaisemasi alasivut ja linkit; myös päivämäärä ja kellonaika;
  • Perusteelliset tiedot verkkosivustolta ja sen välityksellä käyttämistäsi URL-osoitteista, myös päivämäärä ja kellonaika;
  • Verkkosivustolla katselemasi tai hakemasi sivut;
  • Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden keräämät tiedot (määritellään seuraavassa kohdassa);

 

5. Käytetäänkö verkkosivustolla evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita?

"Evästeet" ovat pieniä tietomääriä, joita verkkosivusto siirtää hyvin pieninä tekstitiedostoina tietokoneesi kovalevylle. Evästeitä käytetään tietojen tallentamiseen. "Evästeet" voivat helpottaa verkkosivuston käyttöä tallentamalla verkkosivuston käyttöä koskevia mieltymyksiäsi. "Evästeet" eivät itse tunnista käyttäjiä, joskin ne tunnistavat käyttäjän tietokoneen.  Me ja kolmannet palveluntarjoajat voimme käyttää myös pikselitageja (verkkojäljitteet, web-bugit ja läpinäkyvät GIF-tiedostot) verkkosivustollamme ja sähköposteissamme. Pikselitagi on miltei näkymätön pikselin kokoinen graafinen kuva sivustolla tai sähköpostiviestissä.

Me ja kolmannet palveluntarjoajat keräämme esimerkiksi seuraavia tietoja evästeiden, pikselitagien ja muiden vastaavien teknologioiden avulla: verkkosivustoihimme, uutiskirjeisiimme ja mainoksiimme liittyvä toimintasi; vahvistus meiltä saamasi sähköpostiviestin avaamisesta, myös avaamisajankohta ja tiedot mahdollisesti avaamistasi viestin linkeistä; sivustot joilla vierailit verkkosivustoltamme poistumisen jälkeen.

Voimme kerätä henkilötietojasi suoraan sosiaalisen median sivujemme kautta, joita ovat esimerkiksi Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ja muut.  Myös sosiaalisen median sivujamme ylläpitävä sivusto voi kerätä henkilötietoja. Tietosuojalausekkeemme ei koske Amerplastin käyttämien sosiaalisen median sivustojen tietosuoja- ja turvallisuuskäytäntöjä. 

Käytämme kolmansina osapuolina toimivia mainostoimistoja sinulle kohdistetun verkkomainonnan tarjoamiseen muilla sivustoilla. Nämä kolmannen osapuolen mainostoimistot hyödyntävät ja käyttävät teknologiaa, esimerkiksi evästeitä ja pikselitageja, saadakseen tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoamme ja muita verkkosivustoja. Verkkosivustomme ja muiden sivustojen käyttöösi perustuvat tiedot auttavat meitä valitsemaan sopivaa mainontaa ja sopivat mainospaikat. 
Amerplast käyttää seuraavia verkkosivustoon liittyviä evästetyyppejä ja tekniikoita:

Google Analytics (pysyvä eväste, joka jää selaimeen sen sulkemisen jälkeen): Tällä verkkosivustolla käytetään Google Analyticsia, joka on Google, Inc:n (“Google”) tarjoama verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tietokoneelle tallennettuja tekstitiedostoja, auttaakseen verkkosivustoa analysoimaan sivuston käyttöä. Google siirtää ja tallentaa evästeiden verkkosivuston käytöstäsi keräämät tiedot palvelimille Yhdysvalloissa. Ennen siirtoa tiedot muutetaan anonyymeiksi poistamalla IP-osoitteesi viimeinen oktetti. Google käsittelee tietoja puolestamme arvioidakseen toimestasi tapahtuvaa sivustomme käyttöä, laatiakseen raportteja sivuston käytöstä ja tarjotakseen sivuston ja internetin käyttöön liittyviä muita palveluja. Google ei linkitä IP-osoitettasi muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön selaimesi asetuksista, mutta kannattaa muistaa, että silloin kaikkia sivuston toimintoja ei välttämättä voi käyttää. Voit myös kieltää käyttötietojen keräämisen (myös IP-osoite) ja Googlen suorittaman tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla käyttämäsi verkkoselaimen linkistä tools.google.com/dlpage/gaoptout.  

 

6. Miksi ja kenen kanssa jaamme henkilötietoja?

Voimme jakaa henkilötietojasi yllä mainituissa tarkoituksissa kolmansien osapuolten kanssa sekä Amerplast konserniyhtiöiden välillä. Emme myy, vaihda, vuokraa, luovuta tai muulla tavoin jaa henkilötietojasi muulla tavalla kuin jäljempänä kuvatulla tavalla. Voimme kerätä asiakkaiden verkkosivuston käyttöön liittyvää sellaista tietoa, joka auttaa meitä kehittämään verkkosivustoamme. Voimme esimerkiksi tutkia kerättyä tietoa määritelläksemme asiakkaiden eniten käyttämät verkkosivustomme osat. Amerplast voi tarjota koottuja tilastotietoja sivuston liikenteestä ja muista sivustoon liittyvistä tiedoista kolmansille osapuolille, mutta nämä tilastotiedot eivät mahdollista henkilöiden tunnistamista. 
Noudatamme sovellettavaa lainsäädäntöä huolellisesti henkilötietoja jakaessamme. 

Mahdolliset henkilötietojesi saajat ovat:

  • Muut Amerplastin konserniyhtiöt ja Amerplastin yhteistyökumppanit: Voimme jakaa henkilötietojasi muiden Amerplastin konserniyhtiöiden (esim. paikallisista verkkosivustoista vastaavat Amerplastin markkinointiorganisaatiot) ja yhteistyökumppaneidemme kanssa silloin, kun siihen on perusteltu syy ja tällainen tietojen jakaminen on sallittu laissa. Lain edellyttämä suostumus on saatu esimerkiksi silloin, jos olet hyväksynyt henkilötietojesi jakamisen tai jos sovellettava laki sallii tai edellyttää tietojen jakamista.
  • Kolmannet palveluntarjoajat: Voimme käyttää kolmansia palveluntarjoajia (yritykset tai henkilöt, joilta ostamme palvelua) suorittamaan tiettyjä tehtäviä puolestamme ohjeidemme mukaan. Näitä ovat esimerkiksi tietokantojen hallinnointi, palvelujen ylläpito, verkkoanalysointi, tietojen analysointi sekä myynnissä ja markkinoinnissa avustaminen. Kolmannet palveluntarjoajat voivat esimerkiksi olla informaatioteknologiayrityksiä, lakipalveluja ja talousneuvontaa tarjoavia yrityksiä tai muita konsultteja. Kolmas palveluntarjoaja saa käyttöönsä vain sellaiset henkilötiedot, joita tarvitaan tiettyjen tehtävien suorittamiseen, ja tietoja käytetään vain näihin tehtäviin. Varmistamme, että kolmannet palveluntarjoajat tiedostavat ja noudattavat näitä sitoumuksia. Lisäksi varmistamme, että kaikki kolmannet palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi vähintään sovellettavien tietosuojalakien edellyttämällä huolellisuudella ja noudattavat asianmukaisia teknisiä ja organisaatioon liittyviä turvallisuustoimia.
  • Tuomioistuimet, täytäntöönpanoviranomaiset ja sääntelyviranomaiset: Voimme jakaa henkilötietojasi silloin, kun uskomme sen olevan tarpeen lain noudattamiseksi, verkkosivustomme tai muiden käyttäjien tai kolmansien osapuolten oikeuksien ja turvallisuuden suojaamiseksi (esim. petosten estämiseen liittyvä toiminta). Tätä voidaan rajoituksetta soveltaa myös silloin, kun meidän on luovutettava henkilötietoja lain vuoksi tai tuomioistuimen, täytäntöönpanoviranomaisen tai säädäntöviranomaisen määräyksestä. Määrittelemme huolellisesti henkilötietojen luvallisen luovuttamisen kaikissa tällaisissa tilanteissa ja huomioimme erityisesti henkilötietojen luovutuksen vaikutukset kyseessä olevaan henkilöön. Jos päätämme luovuttaa henkilötietoja näissä tapauksissa, harkitsemme myös sellaisten keinojen käyttöä, joiden avulla tietojen luovutusta voidaan rajoittaa esimerkiksi muokkaamalla luovutettavia tietoja. 
  • Ostajat: Voimme myydä verkkosivustomme ja liiketoimintamme joko kokonaan tai osittain kehittäessämme jatkuvasti liiketoimintaamme. Tällaisissa kaupoissa käyttäjien tiedot sisältyvät yleensä yrityksen myytävään omaisuuteen, mutta niihin sovelletaan tietosuojalausekkeen mukaisia lupauksia, ellei kanssasi ole muuta sovittu.

 

7. Siirretäänkö henkilötietoja ulkomaille?

Emme pääsääntöisesti siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme tiedot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.
Muissa maissa noudatettavat tietosuojalait eivät välttämättä suojaa henkilötietojasi yhtä tehokkaasti kuin EU- tai ETA-alueen vastaavat lait. Jos esimerkiksi käytät sivustoamme edellä mainittujen alueiden ulkopuolella, tietojen saaja ei välttämättä ole Euroopan tietosuojadirektiivin (95/46/EY), EU:n tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) tai Sveitsin liittovaltion tietosuojalain mukainen turvallinen maa. 

 

8. Mitä muuta teemme suojataksemme henkilötietosi?

Amerplast ymmärtää tietoturvallisuuden tärkeyden ja haluaa, että sivustomme selailu. Noudatamme kohtuullisia suojatoimia ja varotoimenpiteitä suojataksemme henkilötietosi, mukaan lukien tekniset ja organisaatioon liittyvät luvattoman käytön, väärän käytön, tietojen muokkaamisen, luvattoman tai satunnaisen tietojen tuhoutumisen ja vahingossa tapahtuvan häviämisen estävät keinot verkossa ja sen ulkopuolella.
Ymmärräthän myös sen, että samalla kun pyrimme suojamaan henkilötietosi mahdollisilta riskeiltä ja vaaroilta, ehdotonta turvallisuutta ei voida taata verkossa toimittaessa. 

 

9. Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin niiden keräämistä edellyttävä laillinen käyttötarkoitus, sovellettavien tietojen säilytystä koskevat toimintatavat tai sovellettava laki vaatii tai sallii. 

 

10. Linkit muille verkkosivustoille 

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille sivustoille. Emme valvo näihin linkkeihin liittyviä sivustoja. Vierailet tällaisilla sivustoilla omalla vastuullasi. Amerplast ei pysty ottamaan mitään vastuuta, eikä ole millään lailla vastuussa tai korvausvelvollinen tällaisista sivustoista, niiden sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä, emmekä myöskään hyväksy niitä. Pyydämme perehtymään tällaisten sivustojen tietosuojalausekkeeseen ennen henkilötietojen luovuttamista.

 

11. Miten verkkosivuston tietosuojalausekkeen muutoksista tiedotetaan?

Liiketoimintamme muuttuu jatkuvasti ja siksi verkkosivustomme tietosuojalauseketta on toisinaan muutettava. Julkaisemme tietosuojalausekkeen uuden version verkkosivuillamme. Uuden version tunnistaa helposti yläpalkista löytyvistä versiotiedoista. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä tietosuojalausekkeen uuden version julkaisemisen jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen uuden version.

 

12. Yhteystiedot

Palautteesi on aina tervetullutta. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on tietosuojalausekkeeseemme tai yksityisyytesi suojaamiseen verkossa liittyviä huolenaiheita tai muuta kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä myös silloin, kun haluat tietää millaisia henkilötietojasi säilytämme, haluat poistaa henkilötietosi tai estää niiden tulevan käytön.

Puhelin: 010 214 200
Sähköposti: gdpr@amerplast.com

Siirry osioon: