Me rakennamme muovin kiertotaloutta Suomessa

Nyt se on alkanut – muovi kiertää vihdoin suomalaisessa yhteiskunnassa. Muovin kiertotalous on vasta alussa, vaikka isoja askelia onkin jo otettu. ESSI Kiertokassi on ensimmäisiä kaupallisia kiertotalousmuovista valmistettuja tuotteita Suomessa, jonka syntyprosessiin on vaikuttanut jokainen alla olevista kumppaneista sekä kaikki muovipakkauksia kierrättävät suomalaiset.
 

Amerplast on vuonna 1952 Tampereella perustettu yhtiö, jonka AmerGreen-joustomuovipakkausratkaisut uudistavat alaa ympäristön kannalta kestäväksi liiketoiminnaksi. Amerplast on vihreän pakkaamisen edelläkävijä.

www.amerplast.com


Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa.

Fortum Recycling and Waste Solutions tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus- ja ympäristörakennuspalveluita. 

www.fortum.fi
 

Suomen Uusiomuovi Oy on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon muovipakkausten tuottajayhteisö. Hoidamme lainsääteisiä tuottajavastuutehtäviä Suomessa toimivien yritysten puolesta.

Kuluttajille tarkoitetun Rinki-Ekopisteverkoston kautta keräämämme muovipakkaukset toimitamme Fortumin Muovijalostamolle jalostettavaksi uudeksi muoviraaka-aineeksi.

www.uusiomuovi.fi

Siirry osioon: